dissabte, d’abril 23, 2016

ES CONVOCA UNA BOSSA DE TREBALL PER BIBLIOTECARI/A I ES COBREIX UNA PLAÇA D’AUXILIAR DE GESTIO A MEDI AMBIENT I UNA ALTRA D’EDUCADOR SOCIAL

A l’hora de redactar aquest article ens trobem en període de presentació de sol·licituds per a participar en les proves per nodrir la bossa de treball de biliotecari/a. Es tracta de cobrir el lloc que deixa la titular d’aquesta plaça per cobrir les responsabilitats de directora de la biblioteca. En les passades setmanes també es va cobrir la vacant generada per la jubilació de la nostra companya Victòria Martínez a Medi Ambient i la d’Educador Social que cobreix la vacant originada per l’assumpció per part d’una companya de les funcions pròpies de Coordinadora de Serveis Socials. Aquest dos darrers processos s’han completat a través de promocions internes. Felicitem als companys i companyes que han assolit els nous llocs i els desitgem molta sort. 

També restem pendents a hores d’ara de la convocatòria d’una bossa de treball per cobrir la plaça de sergent interí a la policia local.