dimarts, de setembre 12, 2023

REPRENEM LES ACTIVITATS. NOU GOVERN, NOU COMITÈ

Amb el tancament de les vacances d’estiu es tanca també un període de provisionalitat en tots els ordres. Per una banda, el resultat de les eleccions sindicals celebrades el passat 3 de maig que va igualar en nombre delegats al Comitè Unitari CGT i CCOO, trencant la majoria absoluta que veníem mantenint fins ara. Per l’altra, un govern amb nous actors del que cal esperar que no reprodueixi la mala gestió interna de l’anterior que va estar a punt de provocar mobilitzacions a finals de legislatura.

Aquest temps ens ha servit a la gent de CCOO per fer una lectura amb perspectiva i entendre que, malgrat l’empat en nombre de delegats, el nombre de vots habilita la CGT per assumir les principals responsabilitats en el Comitè Unitari de Personal, cosa que no significa que com a sindicat ens desentenguem de la nostra feina, simplement entenem la necessitat d’un relleu després del desgast de tants anys de treball, amb un cost personal pels que l’han dut a terme. Per suposat, donarem suport i col·laborarem en la tasca representativa, amb independència de les majories i les minories i concedirem especial atenció a les necessitats de la nostra afiliació.

Amb aquest propòsit, la nostra secció sindical de CCOO celebrarà a finals d’aquest mes una assemblea general d’afiliats i afiliades per reflexionar col·lectivament i escollir els nostres càrrecs interns, completant així la renovació necessària en consonància amb el context general de les relacions laborals en el nostre ajuntament.

Sigui com sigui, nova etapa, nous actors i feina per davant. Seguim fent camí!!!!.