7 d’abr. 2024

CCOO ES POSICIONA CONTRA LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL APROVADA PEL PLE MUNICIPAL EL PASSAT DIA 3 D'ABRIL


El Ple Municipal celebrat el passat dia 3 d'abril va donar llum verda al pressupost, la plantilla i la Relació de Llocs de Treball per l'any 2024 amb els vots en contra de CCOO i CGT i el vot a favor d'UGT.

Des de CCOO, repetim els argument que ja hem manifestat en altres ocasions. Quant al pressupost, no se'ns ha facilitat la totalitat de la informació que ens permeti una anàlisi acurada de les xifres. Pel que fa a la plantilla, es torna a posar de manifest, tal i com recull l'informe del Comitè Unitari de Personal, la insuficiència de les dotacions de personal per a l'execució dels serveis públics que es presten actualment. 

En el cas de la Relació de Llocs de Treball ja fa anys que estem reclamant el mateix, i això ja sembla sembla la cançó de l'enfadós però hi hem d'insistir. Continua sense actualitzar-se l'organigrama funcional que pugui fer comprensible qualsevol modificació, es manté la negligència de l'ajuntament per la manca de revisió de les condicions de jornada les quals arran d'una sentència han acabat per desdibuixar la proporcionalitat de la darrera valoració de llocs de treball, seguim mancats d'un reglament de carrera professional i s'abusa de manera clamorosa de la figura de la lliure designació que CCOO hem demanat que es limiti als caps d'àrea, però que l'ajuntament ha seguit aplicat fins arribar en algun cas al grup C potenciant l'arbitrarietat i el clientelisme en l'organització.

El nou regidor de Gestió de Persones Pep Ripollès ha manifestat la seva voluntat de resoldre algunes de les qüestions que CCOO ja ha assenyalat, però mentre això no sigui una realitat el nostre posicionament davant les propostes de RLLT seguirà sent desfavorable.